Стало відомо про те, що в Запоріжжі боді конфлікту був розстріляний молодий хлопець. У мережі з'явився ролик.
Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, де раніше на цьому тижні вже траплялася стрілянина, в цей раз постраждав двадцятишестирічний хлопець.

Сталося це в суботу, 1 серпня, за адресою Металургів, 16. Про дану подію розповіли в прес-службі Патрульній поліції.
У дворі одного з багатоповерхових додому зав'язався скандал між жертвою і 41-річним чоловіком.

Причиною розбрату стало місце на парковці. В результаті, зловмисник шість разів вистрілив в потерпілого хлопця з пістолета Флобера.

Прибулі на місце події медики госпіталізували хлопця у важкому стані, у нього діагностували 2 наскрізних поранення легенів, крім того, кулею зачепило серце. Він втратив багато крові - близько 1,5 літра.

Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного, і проти нього було порушено кримінальну справу за статтями про замах на злочин, а також умисне вбивство

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більше подробиць стосовно цієї справи в поліції пообіцяли надати трохи пізніше. Як зараз почувається хлопець, і чи є якась небезпека для його життя. -поки що також невідомо.

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався в вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напаковані битим склом.
Як повідомляє портал "Знай.uа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" - "Мою дівчину рвало"

Також Знай.uа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку через маски і пригрозили жорсткої розправою - "Обмежуєте мої права"