Стало відомо про те, що в Запоріжжі знову повернулися медузи. Відпочиваючі в курортній Kirillovne вже не знають, як справлятися з цим.

Таким чином, повідомляється, що на курорті знову неспокійно. Береги Кирилов атакували медузи, вже в який раз за сезон. Один з відпочиваючих опублікував в мережі ролик з місця. До берега Федотової коси припливли морські мешканці.

Автор відеоматеріалу запевнив у тому, що зараз неможливо зануритися у воду з морських "недоброзичливців". Хоча інші очевидці вважають, що медузи практично зникли.

Медуз з берега прибирають працівники комунальних служб. Вони вже встигли неабияк зіпсувати настрій всім відпочиваючим, які приїхали туди розслабитися та поніжитися на Азовському морі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що ще кілька днів тому повідомлялося про те, що з Кирилов рідко зникли практично всі медузи, і тепер море чисте, однак, мабуть, це неправда.

Кадри з місця опублікували на YouTube-каналі Travel Family.

У деяких місцях вони все ж таки ще залишилися, але, відпочивати стало набагато комфортніше, як зазначили автори ролика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше