Стало відомо. Йотом, що в Запоріжжі водій автобуса зупинив громадський транспорт для того, щоб сісти пообідати.

Таким чином, повідомляється, що городяни припустили, що чоловік вкрай стурбований своїм харчуванням, тому, харчуватися в один і той рже час допомагає йому підтримувати своє здоров'я в нормі.

Такий нестандартний випадок стався в одному з автобусом Запоріжжя, який курсує за маршрутом 59, з Космічного мікрорайону на Набережну.

Курйоз з автобусом в Запоріжжі, фото: скріншот публікації

Про це на своїй сторінці в одній шукаю соціальних мереж написав місцевий мешканець Станіслав Макурин.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляється в пості, на зупинці громадського транспорту “ТЦ Україна” водій автобуса сказав пасажирам про те, що через 5 хвилин він повинен бути на кінцевій зупинці на Набережній, і якщо він не встигне прибути туди в потрібний йому час, то зупинить автобус посеред маршруту і почне обідати, а пасажири будуть змушені його почекати.

В результаті, приїхати на кінцеву йому не вдалося, і тому, н зупинив автобус на бульварі Шевченка, поруч з кафе, і сказав пасажирам: «я через хвилину обід. Будете чекати».

Частина пасажирів обурено покинула громадський транспорт, і пішла пішки. Коментатори поста Станіслава Макріна вважали цю історію досить кумедною, і вважають, що в цьому немає нічого такого, адже, щоб зберегти здоров'я, щодня потрібно харчуватися в один і той же час.

Нагадаємо, Стомлений спекою ведмідь увірвався у дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години.

Як повідомляв портал Знай.іа, Де поплавати в басейні в києві: найкращі місця з приємними цінами.

Також Знай.іа писав, що Безпечніше басейн або озеро: лікар-гінеколог показала, які "сюрпризи" ховаються у воді.