Стало відомо про те, що в Запоріжжі немає роботи, а також не платять зарплату. Як виживати у цьому місті.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій області розмір середньої зарплати одного працівника в травні поточного року, в 2,3 рази перевищив законодавчо встановлений рівень мінімальної зарплати, і вона склала 10, 755 гривень, що на 2,3 більше, ніж у квітні місяці, а також на 4,7 більше, ніж в аналогічний період минулого року.

Зарплата в Запоріжжі, фото, скріншоти

облстате кажуть про те, що найвища заробітна плата була у працівників постачання електроенергії, газу, також кондиційованого повітря, і так далі.

«Необхідно зазначити, що до групи з низькою заробітною платою, розмір якої становить 21-62% середньообласного рівня, ставилися працівники текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, тимчасового розміщення та організації харчування, операцій з нерухомим майном, а також господарств: сільського, лісового і рибного»,- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У той же час сума невиплаченої заробітної плати за травень збільшився на 1,3 млн грн, або на 1,1% і на 1 червня склала 121,0 млн грн.

На 1 червня заборгованість із виплати заробітної плати за рахунок бюджетних коштів склала 156,3 тисяч гривень.

33 відсотки волга повинні виплатити за хімічну продукцію. Ще 22 відсотки за освіту, 14,2 за водопостачання і каналізацію. Більша частина боргу припадає на підприємства Запоріжжя, Мелітополя, а також на Василівський район.

Раніше портал «Знай» писав про те, що У Львові на популярний ринок повісили замок - "голі" українці цілувалися в чергах

Також портал «Знай.» писав, що Закарпаттю пророкують сміттєвий Апокаліпсис