Стало відомо про те, що в Запоріжжі яму на проїжджій частині просто засипали величезними каменями. Ремонт за останніми технологіями.
Таким чином, повідомляється, що яму на дорозі помітили мешканці Бородинського району міста.

Очевидці кажуть, що цей «експонат» можна побачити на вулиці Ладозької, прямо поруч з проїжджою частиною. Там утворилася велика яма, яка несла величезну небезпеку для проїжджаючих автомобілів.

Для того, щоб автомобілі не в'їхали на швидкості в яму, її не почали ремонтувати, а пішли трохи далі.

Яму почали наповнювати величезними каменями. Більш детально жато все видно на ролику, який був знятий і опублікований в мережі очевидцями.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше в мережі висміяли те, як у Києві обгородили яму на дорозі. Інноваційний спосіб від винахідливою влади.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Ревуцького обгородили яму колесом, тому варто бути уважнішими. Зробили це у доволі дивний спосіб, який викликав незрозумілі почуття. Чи То сміятися, чи то плакати.

У Telegram-каналі «Київ Зараз» з'явилася фотографія, як на одній з вулиць Києва зробили яму на дорозі. І комунальники, замість того, щоб виправити це неподобство адекватним способом, просто поклали туди колесо.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.іа" Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

Також "Знай.іа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.