Стало відомо про те, що в Запорізькій області розвалили ганок в сільській школі. Що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що в Охрімовецька школі Запорізької області почали ремонт ганку. Сільська школа знаходиться в Якимівському районі, і ремонт там йде вже на всю. Спочатку будівельники планують демонтувати старе ганок, після чого, зрощена ж почнуть відбудовувати своє.

В Охрімівський школі розпочали ремонт ґанку. Роботи проводяться підприємством «Сейм», керівник якого запевнив, що новий ґанок порадує школярів вже на початку нового учбового року.

Geplaatst door Марина Логинова op Woensdag 5 augustus 2020

Роботи обіцяють закінчити до нового навчального року, а саме, до 1 вересня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила перший заступник глави Кирилівської селищної ради Марина Логінова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпропетровській області в рамках "Великої будівництва" Володимира Зеленського повинні були капітально відремонтувати п'ять шкіл, проте в жодній з них ремонт ще не завершили. Детальніше про те, як "Велике будівництво" перетворилася в "Велику крадіжку" розповідає журналістка передачі "ДніпроTalk".

Офіційна вартість робіт - понад 90 мільйонів гривень, які оплачує обласної департамент капітального будівництва ДнепрОДА. За фактом, це одна з найдорожчих реконструкцій школи в області. Будівництво на даний момент завершено приблизно на 80%, проте підрядник покинув об'єкт з настанням весни, заморозивши роботи.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновило роботу ще 104 дитячих садка.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з газової плити полилася вода, відео.