Стало відомо про те, що в Запоріжжі рибалки зловили незвичайний улов. Риба схожа на піранью.

Таким чином, повідомляється, що яскраву незвичайну рибу все частіше почали ловити рибки в річці Дніпро. Найчастіше вона мешкає в Запоріжжі і його околицях.

у Запоріжжі рибки ловлять рибу, яка схожа на піранью, фото: соціальні мережі

Варто відзначити, що зовні риба дуже схожа на піранью, тому деякі з городян всерйоз вирішили задатися питанням, панікувати їм і боятися, або ж вона ніякої небезпеки не несе.

у Запоріжжі рибки ловлять рибу, яка схожа на піранью, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як виявилося, це просто сонячний окунь, і багато «завзяті» рибалки відразу ж її дізналися, хоча, при цьому вони визнають, що для такої річки як Дніпро, риба досить незвичайна, і раніше зустріти її можна було дуже рідко.

Зазвичай таких окунів розводять в акваріумах, а своїм зовнішнім виглядом вони більше схожі на піранью.

Деяка схожість є все таки. Справа в тому, що сонячний окунь - природжений хижак.

У нього невеликий рот, саме тому він харчується тільки дрібними, ракоподібними комахами, хробаками, а також ікрою. Незважаючи також на маленьку пащу, ця жадібна до Паші риба ковтає навіть мальків інших мешканців водойми.

Нагадаємо, що дніпрянин зміг на спінінг зловити 4-кілограмового коропа. Перед тим, як витягнути його на сушу, чоловікові довелося хвилин 20 позмагатися з рибою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.иа", у період з 15 липня по 1 вересня 2020 року на Київщині триватиме заборона на вилов раків. Дана заборона пов'язана з температурою води, яка створює ідеальні умови для їх зростання.

Також, "Знай.иа" писав, що у Чернівецькій області чоловіка оштрафували за незаконну торгівлю рибою. У провину українцю поставили те, що у нього не було документів на реалізовану продукцію. В результаті суд зобов'язав буковинця заплатити штраф у розмірі 510 грн.