Стало відомо про те, що в Запорізькій області завелася молода шкуродерка, яка знущається над тваринами. Вона їх стирчить, душить і вбиває.

Таким чином, повідомляється, що при цьому, всі свої дії дівчина знімає на камеру, а потім ділиться роликами на своїх сторінках в соціальних мережах.

Відомий зооволонтер Світлана Лаврова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, вирішила більш детально розповісти про цей інцидент. Вона опублікувала шокуючі фотографії і ролики знущання над тваринами, які слабкодухим краще не дивитися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Імовірно, вона проживає в одному з сіл Запорізької області. Звуть молоду вбивцю тварин Христина, їй 23 роки, і вона в порядку норми знімає на камеру те, як вона знущається над беззахисними тваринами.

На кадрах, які опубліковані в мережу зооволонтером, видно, що вона по них топчеться, душить, і так далі. Доступ до групи, куди вона все це викладає, дівчина продає по 50 євро. Тобто, для неї це якийсь бізнес, звичайна справа.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Чоловік врятував пухнастого бідолаху-Голодний собака сидів на скелі три дні

Також портал " Знай.ІА " писав, що Вірний кіт повернувся до господарів, які його підло зрадили: "сидів на порозі і плакав, як людина"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові благають врятувати голодних лелек, немає сил розправити крила