Стало відомо про те, що в Запорізькій області зник чотирнадцятирічний підліток. Так і не повернувся з лікарні.

Таким чином, повідомляється, що хлопець вже добу не виходить на зв'язок. Сталося це в курортному Мелітополі, що в Запорізькій області.

І ось, у вівторок, четвертого серпня, близько десятої години вечора, Матвій Перов пішов з дитячого відділення Мелітопольської центрально районної лікарні.

Станом на сьогоднішній день, про його місце знаходження нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З особливих прикмет: його зріст становить приблизно 160 сантиметрів, Худорлява статурою кучеряве волосся темного кольору. Одягнений хлопець був у шорти блакитного кольору, а також у чорну футболку.

У разі отримання будь-якої інформації про місцезнаходження підлітка прохання повідомити за телефоном 093-326-24-94 або за спецлінією «102».

Нагадаємо, що у вівторок, 4 серпня, в поліцію подзвонили батьки 12-річного хлопчика і заявили, що їх син зник. Близько 18:30 він пішов з дому і з тих пір не виходить на зв'язок.

Про це передає Інформатор.

Дитина близько 18: 30 пішла з дому і відтоді не виходить на зв'язок.

Кондратьєв Арсеній Володимирович живе з батьками в центрі міста — в районі вулиці Володимира Вернадського (колишня Дзерджинського). Підліток залишив записку і пішов з дому. Де знаходиться зараз-ніхто поняття не має. Батьки дуже стурбовані, тому відразу ж звернулися в поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі батьки шукають 12-річного хлопчика з помаранчевим чубчиком-залишив записку і зник

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром спливло тіло зниклого підлітка-заплутався в тіні і пішов на дно, місто ридає

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром зник білявий хлопчина-відпочивав з друзями і зник в одних трусах