Стало відомо про те, що на курорті в Запоріжжі, відпочиваючими була виявлена змія на морі. Чи загрожує туристам якась небезпека.

Таким чином, повідомляється, що змія плавала зовсім недалеко від берега, і сталося це в курортному селищі Прімпосад. Відпочиваючі припустили, що це може бути просто водяний вуж.

Вони водяться практично по всьому узбережжю Азовського моря, і харчуються ослабленою рибою, тобто, яка вже Нездорова. При цьому, варто відзначити, що вони абсолютно не агресивні, і дізнатися їх можна по шаховому малюнку і яскравою нижній частині тіла.

Вчені розповідають, що навіть у разі небезпеки водяні вужі не нападають, а пірнають під воду і спливають або прикидаються мертвими. На суші вже може зайняти оборонну позицію, але нападати на людину не стане. Мешкає водяний уж в лиманах, на Азовському морі і Каховському водосховищі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на території одного з найпопулярніших парків міста Запоріжжя «Дубовий Гай» виявили змію. Городяни просто вирішили вибратися на невеликий пікнік. Розстелили покривало, розклали продукти, фрукти, і почали милуватися прекрасним пейзажем, який стояв навколо.

У якийсь момент вони помітили, що разом з ними на покривалі відпочиває змія, причому, досить великого розміру.Пізніше, змія вирішила приступити до полювання, і зловила досить велику рибу. Це, як виявилося пізніше, по всій видимості був водяний вуж, який вирішив погрітися на сонечку.

Нагадаємо, раніше в лісі біля села Пирятин, Жовква, знайшли мертвою 59-річну листоноші Галину Сумик з Добросина, яку шукали майже три тижні.

Як повідомляє портал " Знай.ІА " Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою.

«Знай.ІА» писав, Чотирирічна Українка з раком нирки вимагає термінового лікування.