Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя чоловік потроїв завзяті танці топлес очевидці були в шоці.

Таким чином, повідомляється, що ладанне відео було знято очевидцями міста Запоріжжя, поблизу торгового центру «Україна» поруч із зупинкою.

Чоловік, який перегрівся на літньому сонечку вирішив влаштувати ціле шоу. Він зняв з себе футболку, і розладнав всі свої речі в рівну лінію. Танцюрист також почав показувати незвичайні хореографічні рухи.

Ніхто не знає, яка була у нього мета, але привернути увагу оточуючих у нього ясно вийшло. До чоловіка також підійшла Охорона торгового центру, який розташовується поблизу, однак, нічого пред'явити йому вони не змогли.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Танці тривали близько п'ятнадцяти хвилин, після чого, він посидів ще деякий час на асфальті, намагався попросити сигарету у оточуючих, і просто пішов.

Незважаючи на те, що танцюрист перебував у явному алкогольному сп'янінні, в соцмережах відзначили його граціозність і плавність рухів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на вулиці Косарєва,8 наркомани знущатися над літнім інвалідом без ноги. Нібито вони колють у чоловіка Налбуфін, а після цього, мабуть б'ють, адже на тілі харків'янина з'являються гематоми, але при цьому він не пам'ятає звідки вони у нього.

Про це повідомляє "Х**вий Харків" на своїх сторінках у соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мелітополі перехожих тероризує танцюрист-каратист-ось це трюки, Джекі Чан позаздрить

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мінсоцполітики вказало на двері порятунку постраждалим від домашнього насильства українцям - " негайно..."

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям-робили це голими з телефоном