Стало відомо про те, що в Запоріжжі посеред проїжджої частини сіли відпочивати молоді люди. Курйозний інцидент у місті.

Таким чином, повідомляється, що в Хортицькому районі група молодих людей вирішила влаштувати неординарний пікнік прямо посеред проїжджої частини в місті.

Очевидець, який просто проїжджав повз, встиг зняти все, що відбувається на камеру смартфона, і опублікував це в мережу.

Що спонукало молодь влаштувати такий імпровізований пікнік, і чим вони керувалися-невідомо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві, в Печерському районі, неадекватна сусідка мало не відправила двох дітей на лікарняні ліжка, пригостивши їх смаколиками. Про це розповіли в столичному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що дії жінки були навмисними – вона підлила в їжу небезпечну хімічну речовину.

Незабаром після частування діти відчули себе погано. Батьки постраждалих викликали бригаду швидкої допомоги. Прибувши на місце виклику, медики побачили, що отруєні – малюки у віці трьох і шести років.

Нагадаємо, раніше Суші" на винос " отруїли життя десяткам киян - хто на унітазі, хто під крапельницею. У популярному блюді "оселилася" підступна сальмонела.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чорнобилі промишляли чорні збирачі ягід, із зони - на базар: "Кому малинки з цезієм?". Збирачів небезпечної ягоди спіймали і затримали.

Також «Знай.иа " писав, що Франківчан напихають небезпечними напівфабрикатами з Польщі-курочка з паразитами. стрипси експортувалися в Україну компанією "Вінтер", яка знаходиться в місті Луцьк і ТОВ" М'ясний ТОРГОВИЙ ДІМ", яке розташоване в місті Київ.