З'явилися нові подробиці загибелі 24-річної запоріжанки. Про це розповіли у виданні "Заноза".

Повідомляється, що 4 серпня, близько 04:00, в Запоріжжі, 24-річна Настя облила себе займистою рідиною і підпалила на території католицького храму, який знаходиться біля центру міста.

Читайте Знай в Google News!

Пізніше з'ясувалося, що батько загиблої запоріжанки працює священиком, а мати співає в хорі, проте дівчина не була так сильно віддана вірі, хоч і відвідувала церкву.

Однією з версій загибелі дівчини вважали те, що вона хотіла перейти в католицьку віру, проте не отримала дозволу батьків.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У спілкуванні з блогером Олександром Вознесенським батьки Насті це спростували і розповіли що причина швидше за все була в хворобливих любовних відносинах, які завдавали їх доцньці дискомфорт.

"Думок про перехід в католицтво Настенька ніколи не озвучувала. Їй на долю випали відносини з молодими людьми, які закінчувалися болісно: одного відвела найкраща подруга, інший зрадив її, а справжні відносини з хлопцем-католиком "зайшли в глухий кут" з його слів."- розповіли батьки дівчини.

Вони додали, що Настя заходила до них ввечері, перед тим, як здійснити спалення. Тоді вона розповідала про плани на майбутнє і була в гарному настрої. Зі слів батьків, пізніше вона вирушила до свого молодого чоловіка, проте він її не підтримав.

"Видно, натягнута від постійного болю струнка лопнула. І місце вибрала невипадково... Це відноситься до хлопця, але не до католицької віри."- додали батьки Насті.

Анастасія Ніклас, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода киянка вирішила померти в прямому ефірі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром повісилася десятирічна дівчинка.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі нервовий хлопець погрожував стрибнути з висотки і вимагав журналістів.