У Запорізькій області жінка купила цукерки з живою начинкою. Про це розповіли на порталі "PRO.berdiansk.biz".

Повідомляється, що в Бердянську місцева мешканка Юлія придбала цукерки одному з супермаркетів міста і виявила в них непроханих гостей.

Читайте Знай в Google News!

У супермаркеті "Wallmart" жінка купила 300 грам шоколадних цукерок. Увечері того ж дня вона з'їла кілька з них. На наступний день вона вирішила подивитися на начинку солодощів і розламала на дві частини одну цукерку. Здивуванню Юлії не було меж, коли посеред розламаної солодощі вона побачила хробака. Після цього вона вирішила перевірити зінші цукерки і побачила, що в кожній з них також знаходилися хробаки.

Дівчина пішла в супермаркет і зажадала повернути гроші за зіпсований товар, проте адміністрація супермаркету не поспішала йти їй на зустріч. Однак Юлія все ж змогла домогтися свого, хоч і з великими труднощами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чек за покупку цукерок, фото: PRO.berdiansk.biz

"У супермаркеті я зажадала повернути мені гроші, але адміністратор спочатку відмовляла і сказала, що вони можуть повернути кошти тільки за решту чотири цукерки. Мене обурило це ще більше - як повернути те, що вже з'їдено і те, чим я пригостила знайомих? 10 хвилин розмови на підвищених тонах з адміністрацією і демонстрацією "сюрпризів“ в їх товарі і після фрази "нам після ваших цукерок було погано" гроші повернули повністю " - розповіла Юлія.

Місцеві журналісти вирішили перевірити, як у супермаркеті вчинили з цукерками, що залишилися. За їх інформацією зіпсований товар просто прибрали під прилавок.

цукерки з хробаками, фото: PRO.berdiansk.biz

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителів Франківщини труять зараженим м'ясом з Польщі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у супах у харків'ян знайшли небезпечну гидоту.

Також, "Знай.uа" писав, що українцям продають йогурти із занадто живими бактеріями.