Стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік загородив собою шлях трамваю за те, що його не пустили туди без захисної маски.

Таким чином, повідомляється, що їм були прийняті кардинальні заходи. Ха те, що чоловіка не пустили в громадський транспорт без маски, він вирішив перегородити шлях трамваю просто своїм тілом.

Інцидент стався на минулих вихідних в районі ринку Анголенко. Так, на зупинці трамвай простояв трохи довше, ніж було задумано.

Один з пасажирів просто вирішив перегородити собою шлях, І встав на рейки, віч-на-віч до вагону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зробити він це вирішив після сварки з водієм.

У такій позі він простояв близько десяти хвилин, і, відповідно, він збив всю роботу на шляхах.

В результаті, в салон його все одно не пустили, навіть після такого шоу, і йому довелося пройти піти.

У мережі показали ролик з місця подій. Виглядає все досить смішно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік потроїв розбірки прямо в супермаркеті. Всьому виною захисна маска.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент вдень понеділка, третього серпня. У магазині АТБ, що на проспекті Пушкіна, сталася бійка між охоронцем і покупцем.