У Запоріжжі поліцейські в черговий раз попереджають про телефонних шахраїв. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Так, за відпрацьованою схемою, аферисти під виглядом родичів виманюють гроші за "звільнення від покарання".

В основному, на такі виверти попадаються пенсіонери.

Запорізькі поліцейські розповідають, що у неділю, 9 серпня, близько 18 години в поліцію звернулася 81-річна мешканка Енергодара.

Пенсіонерка повідомила, що на її стаціонарний телефон надійшов дзвінок від невідомого. Чоловік представився поліцейським і повідомив, що її дочка потрапила в біду і для вирішення питання потрібні великі гроші.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Пізніше пенсіонерка передала особисто невідомому 65 тис.гривень. Коли ж вона подзвонила дочці, жінка зрозуміла, що її обдурили.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

Поліцейські попереджають, якщо вам надійшов дзвінок, хто говорить, що "ваш родич в біді", або "в поліції", негайно зателефонуйте цьому родичу або людям, які можуть бути поруч з ним.

Наберіть "102" і перевірте дані про "проблеми з законом" або ДТП, за участю ваших рідних.

Нагадаємо, раніше «Знай.ua» писав, що Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп

Як повідомляв портал «Знай.uа» У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали"

Також портал " Знай.ua" писав, що На українських пляжах орудують цілі банди злочинців: тримайте речі міцніше