Стало відомо про те, що в Бердянську вантажівка збила головну пам'ятку міста. Відео вже з'явилося в мережі.

Таким чином, повідомляється, що фура зрушила з місця один з найвідоміших пам'ятників міста, «бичку-годувальнику».

Стався даний інцидент в понеділок, 10 серпня. Вантажівка на Приморській площі наїхала на пам'ятник. У соціальних мережах вже з'явився ролик, на якому показана сама фура, яка їде по Приморській площі, там де знаходиться пішохідна зона Азовського проспекту.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Луганській області водій екскаватора пошкодив пам'ятник і зник з місця інциденту. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Луганській області.

"Орієнтування про подію негайно отримали всі поліцейські екіпажі. Вже менш ніж за годину винуватця встановили. Ним виявився 57-річний житель Лисичанська, який, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне і покинув місце вчинення правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Нагадавши, що в Києві на проспекті Науки сталося серйозне ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляв " Знай.ІА", що на автомагістралі I-70 у американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобіля і чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також " Знай.ІА " писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха.