Стало відомо про те, що фотографу із Запоріжжя вдалося відобразити Комаха-привид.

Таким чином, повідомляється, що виглядає воно досить дивно і моторошно. Ця комаха була знята на камеру Запорізького фотографа Юрія Батаєва.

Він Відео на асфальті те, що зовні злегка пізніше на богомола, однак, потім стало ясно, що схожість закінчується на обрисах.

Якщо придивитися, то видовище виглядає досить моторошно-прозорий богомол більше схожий на екзоскелет, написали в соцмережах. Частково, це правда. Адже богомол линяє кожні 10-14 днів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Це відбувається наступним чином: Комаха надуває своє тіло через черевце: старе тіло лопається, і сам богомол повільно вилазить з шкірки.

Займає весь цей процес в середньому близько 30 хвилин.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що відпочиваючих в Запоріжжі налякала величезна кількість комарів. Великий чорний рій, стає моторошно.

Таким чином, повідомляється, що деякі з них можуть бути небезпечні. У селі Степанова перша, що в Приазовському районі міста, відпочиваючих і місцевих жителів збентежило те, що на пляжах і околицях величезна кількість москітів. Якби не вони, то відпочинок можна було б назвати відмінним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше