Житель Запоріжжя, який викинув з вікна квартири собаку постане перед судом і понесе покарання за жорстокий вчинок. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Поліція завершила розслідування і передала обвинувальний акт і справу до суду. Про це йдеться в повідомленні управління Нацполіції Запорізької області.

Копи завершили розслідування щодо 52-річного чоловіка, який викинув собаку породи такса з вікна. 10 серпня документи у цій справі були передані до суду. За таку жорстокість зловмиснику загрожує до 3 років обмеження волі.

У Запоріжжі 18 липня місцевий житель, будучи в стані алкогольного сп'яніння, викинув з вікна домашнього собаку. Інцидент стався на вулиці Дудикіна. Про подію поліції повідомили очевидці. Зараз собака проходить лікування і знаходиться в добрих руках волонтерів.

Варто нагадати, що нещодавно країну шокували повідомлення про трьох Шкуродерів, які мучили і вбивали тварин, а також знімали з ними ролики для дорослих. Цих людей затримали поліцейські, але потім вони опинилися на волі. Карма довго чекати себе не змусила і до них прийшла відплата в особі народного гніву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що будинок жводерів, які знімали муки тварин на відео, підпалили невідомі. Також двоє незивісних забралися в будинок до ватажка цієї банди і побили його. на цьому помста не закінчилася - їм підпалили машину, а вогонь перекинувся на будинок.

Тажке Знай повідомляв, що у Запоріжжі знайшли банду Шкуродерів.

Нещодавно Знай передавав, що одну з шкуродерок з банди відпустили додому.