Стало відомо про те, що в Мелітополі, на молодого хлопця був складений адміністративний карантин. Порушив правила карантину.

Таким чином, повідомляється, що двадцятирічний хлопець склав адміністративний протокол за торгівлю без маски. Суд зобов'язаний буде прийняти рішення про суму штрафу.

Сталося це минулого тижня. 20-річний хлопець з Мелітополя почав продавати людям продукти харчування без захисної маски. За це він буде зобов'язаний заплатити штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Простими словами, хлопцеві просто не пощастило, так як карантину на місцевому ринку не дотримується ніхто, про маски всі забули. Однак, дісталося поки що тільки цьому хлопцеві.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чим не сподобався поліції саме цей недосвідчений продавець, невідомо. Як би там не було, щодо нього складено адміністративний протокол за ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) кодексу України Про адміністративні правопорушення. Санкція статті

передбачає покарання-штраф 17 до 34 тисяч гривень і на посадових осіб - від 34 до 170 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, другий етап медичної реформи: українцям пояснили, що лікарі роблять безкоштовно.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні різко скоротили кількість ПЛР-тестів: у МОЗ пояснили, що відбувається.

Знай.иа писав, міністр Степанов пояснив, чому Харків потрапив до Червоної зони: "Хочу вибачитися".