Стало відомо про те, що в Запорізькій області був абсолютно напад на дівчинку. Зловмисником виявився колишній ув'язнений.

Таким чином, повідомляється, що у Вільнянську чоловік лише через п'ять днів після звільнення знайшов нову жертву і скоїв напад. Минуло менше тижня.

Чоловік 28 років напав на неповнолітню дівчинку, яка просто йшла по вулиці. Він відібрав у неї телефон.

Після цього, постраждала була змушена звернутися за допомогою до співробітників правоохоронних органів, і за цим фактом було відкрито кримінальний злочин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі підозрюваного затримали. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Нападнику загрожує термін від семи до десяти років за гратами з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Франківщині встановили особи грабіжників, які обікрали автомобіль на велику суму. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 6 серпня в поліцію звернувся 47-річний житель Коломиї. Чоловік напписав заяву про крадіжку грошових коштів у розмірі 210 тисяч гривень з автомобіля його дружини Volkswagen Passat.

Транспортний засіб було закрито і припарковано на одній з вулиць міста. Злочинці шляхом сканування сигналізації проникли в салон і вкрали гроші.

Нагадаємо, що справа запорізьких Шкуродерів обростає новими подробицями.

Як повідомляв портал "Знай.иа", неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей.

Також, "Знай.иа" писав, що закарпатські злодійки обчистили старого в Києві.