У Запорізькій області оголосили підозру шкуродерці, яка знущалася над тваринами.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів оголосили підозру 24-річній Христині, яка заради грошей знімала ролики про те, як вона знущається над тваринами.

На даний момент намагаються встановити інших особин, які були причетні до цього. Про це заявили в ГУ Національної поліції Запорізької області.

Шкуродерці із Запорізької області оголосили підозру, фото: соціальні мережі

Після проведених експертиз, було оголошено підозру в поширенні порнографії, а також в жорстокій поведінці з тваринами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що під Запоріжжям влаштували розправу банді Шкуродерів, які знущалися над бідними тваринами.

Двоє невідомих забралися в Будинок Головного зловмисника з кийками, і почали жорстоко бити шкуродера Олександра. Дісталося також і Христині, яка брала участь у зйомках і побитті тварин.

Плюс до цього, було підпалено автомобіль одного з учасників їх угруповання. В результаті, вогонь з машини перенісся додому, і на місце відразу ж викликали рятувальників і співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, що у Києві шкуродер знущається над беззахисними пухнастиками.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, закатувавши до смерті.

Також, "Знай.иа" писав, що у Хмельницькому озвірілий пенсіонер з арматурою виколов собаці око.