Стало відомо про те, що в одному з дворів Запоріжжя діти можуть потрапити в неприємність, яка закінчиться трагедією. Стирчить арматура, а поруч бігають хлопці.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі в активну фазу увійшов процес реконструкції стадіону СДЮШОР в школі під номером 8.

День Строителя для меня - профессиональный праздник. Это не значит, что я рву на себе робу, разбиваю пивные бутылки о...

Geplaatst door Андрей Бездольный op Maandag 10 augustus 2020

На даний момент об'єкт став великим будівельним майданчиком. При цьому, не дотримуються абсолютно ніякі норми безпеки. Стадіон не огородили парканом, а в декількох метрах звідти стирчить арматура і величезні ями.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це на своїй сторінці у Фейсбук писати журналіст " акценту» Андрій Бездольний.

"День будівельника для мене-професійне свято. Це не означає, що я рву на собі робу, розбиваю пивні пляшки об виконробську каску або ходжу по свіжій стяжці. Це час відвідати найграндіознішу Державне будівництво в нашому районі-реконструйований стадіон біля 8-ї школи.

Перше, що дійсно кидається в очі - це відсутність банальних норм безпеки, а там адже ходять часто діти, і може трапитися біда. Тому, варто бути більш пильними.

Нагадавши, Знай повідомляв, що будинок жводерів, які знімали муки тварин на відео, підпалили невідомі. Також двоє незивісних забралися в будинок до ватажка цієї банди і побили його. на цьому помста не закінчилася - їм підпалили машину, а вогонь перекинувся на будинок.

Тажке Знай повідомляв, що у Запоріжжі знайшли банду Шкуродерів.

Нещодавно Знай передавав, що одну з шкуродерок з банди відпустили додому.