У Мелітополі жінка кидалася під колеса проїжджаючих машин, щоб врятувати сина. Вона кричала людям, що її сина побили і порізали ножем, але чоловік заявив, що поранився сам. Чоловік постраждав в результаті нічних розборок. Його виявили вдома з порізаною шиєю і побоями. Про це написав користувач соцмережі Данило Єнін, який погодився допомогти жінці.

Користувач написав, що був здивований оперативністю роботи швидкої і поліції, так як вони після повідомлення на гарячі лінії прибули на місце протягом 4-5 хвилин. Чоловік зазначив, що його увагу привернула жінка, яка кидалася під колеса автомобілів на вулиці Чайковського.

Молодий чоловік з'ясував, що сталося і вислухав розповідь жінки. Вона пояснила, що її син прийшов додому з різаною раною шиї і побитий. Також вона зазначила, що вона потрапила під гарячу руку банди ромів.

Далі Данило Єнін написав, що медики надали першу допомогу чоловікові і констатували, що його життю нічого не загрожує. Його госпіталізували для надання допомоги.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В управлінні Нацполіції Запорізької області підтвердили факт цієї події і розповіли, що дійсно постраждав чоловік 1970 року народження. Медики госпіталізували його в міську лікарню з непроникаючим пораненням шиї. Поліцейським чоловік пояснив, що рану отримав через власну необережність на вулиці Залізничній у Мелітополі. Він відмовився писати заяву.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині молодий хлопець забив до смерті жінку і залишив помирати.

Також Знай повідомляв, що в Росії підліток, який зарізав скельницю залишився на волі.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові медики повернули з того світу потонулу людину.