Стало відомо про те, що в Херсонській області чоловік зламав шию на атракціоні. Тепер не рухаються ні шия, ні руки.

Таким чином, повідомляється, що в курортному селищі Залізний порт чоловік зламав шию на атракціоні, який називається «Бетмен».

Дружина потерпілого, Ольга Каменєва, на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розповіла про стан чоловіка. Він зараз знаходиться в лікарні, і тільки переніс складну операцію.

Geplaatst door Olesya Kameneva op Vrijdag 7 augustus 2020

Жінка також розповіла, що новачкам краще не лізти на цей атракціон, але, ніхто зі співробітників про це не попереджає.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Люди, будьте осторожны! Если бы кто-то из многочисленных пострадавших или их родственников раньше написал подобный пост,...

Geplaatst door Olesya Kameneva op Zondag 9 augustus 2020

"Мій чоловік ходить в спортзал, у нього сильні натреновані руки, але він не припускав, що для забави можуть запропонувати такий екстрим! Під час їзди "Бетмен" сильно трясе, шалено мчить моторка. Нормальної опори там немає, все мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули, і його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перегородку "Бетмена" (дно човна). Троє водіїв навіть не оглядалися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами! Протягом декількох хвилин, поки вони нарешті побачили, його било всіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на великій швидкості", – розповіла Каменєва.

На атракціоні також не так давно трамбувалася дівчинка. У Києві днями був схожий випадок,а в Залізному Порту вже згорнули ці атракціони, однак, надовго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.иа", суд відправив під арешт 15-річного звіра, який вбив юну подружку.

Також, "Знай.иа" писав, що словаки спіймали на кордоні Лівійських підлітків-нелегалів.