У Запоріжжі розігрався скандал і почалася війна між мешканцями багатоповерхового будинку і підприємцем, який тримає магазин на першому поверсі. У підсобному приміщенні магазину працює цех з обробки м'яса. Це призвело до розмноження гризунів в підвальному приміщенні і в під'їздах.

Після того, як в боротьбі з щурами не допомогли самостійні спроби вигнати гризунів, а також не впоралися професійні дератизатори. Жителі запросили представників місцевої влади і вийшли на збори.

Місцеві жителі вилили всі проблеми. В першу чергу вони розповіли, що цей підприємець хотів прорубати вхід або вікно в несучій стіні будинку. Це стало останньою краплею в терпінні мешканців, так як будинок може впасти. Люди пояснили, що будинок кілька років тому зміцнювали і заливали фундамент рідким склом. З підприємцем вели переговори і в результаті він відмовився від своєї ідеї.

Після цього в будинку почали поширюватися неприємні запахи і побігли щури. У магазині працює цілий цех по обробленню м'яса. Вони допускають, що це все відбувається без урахування санітарних норм. Жителі скаржаться, що в квартирах на 5 поверсі і вище стоїть стійкий запах гниючого м'яса.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Щури, за словами мешканців бігають вільно по підвалу і по під'їздах. Люди бояться ходити з дітьми. Представники місцевої влади збираються перевірити підприємців на предмет дотримання санітарних норм. Вони збираються запросити представників Держпродспоживслужби, щоб отримати висновок про дотримання санітарних норм.

Нагадавши, Знай писав, що в Держпродспоживслужбі розповіли, як вибрати якісні канцелярські товари для дітей.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині Держпродспоживслужба виявила курятину з сальмонельозом.

Нещодавно Знай передавав, що на Дніпропетровщині покупатильниці впарили тістечко з небезпечною " начинкою".