Літо і сезон відпусток істотно збагатив власників будинків і квартир біля моря. Вони активно здають свою житлоплощу відпочиваючим і беруть за це чималі гроші. Найчастіше знайти пропозиції з оренди можна на сайтах безкоштовних оголошень. Так вчинила і сім'я з дітьми. Відгук про прокол туристи залишили на сторінці «Мелітополь. Відгуки про заклади"»

Вони знайшли оголошення, зв'язалися з власниками житла і навіть відправили передоплату за 1 добу, як гарантію, що вони приїдуть і зупиняться. При цьому у відгуку люди написали, що приїхали і передзвонили орендодавцям житла, але вони вже на зв'язок не вийшли. Їм довелося стояти на спекотному сонці годину і чекати з моря погоди. Потім вони прийняли рішення шукати інше місце ночівлі і відпочинку. Передоплату в 600 гривень їм так і не віддали.

У коментарях до цього посту користувачі заявили, що туристи самі винні, так як шукали житло на сайті безкоштовних оголошень, де багато аферистів і помилкових оголошень.

Також користувачі показали, що фото до оголошення були взяті з сайту російської бази відпочинку, а телефони числяться в чорних списках. Після цього в коментарях з'явилися історії про подібні обмани і розлучення на передоплату.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що поліція схопила банду аферистів на Львівщині. Вони за допомогою симпатичної дівчини заманювали в квартиру жертв-чоловіків, а потім знімали інтим. Відео ставало предметом для шантажу.

Також Знай повідомляв, що шахраї в Запоріжжі виманили у пенсіонерки 9 тисяч доларів.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області спіймали шахрая, який розводив підприємців на гроші.