Стало відомо про те, що в Запоріжжі зникла жінка, у якої шизофренії. ПРи собі вона має ніж.

Таким чином, повідомляється, що близько п'яти днів її пошуками займаються близькі, друзі, волонтери і поліція, але, поки що всі спроби марні. Про це розповів глава групи Олександр курячий.

Чіпець Віті Олександрівні зараз 42 роки, і 8 серпня вона вийшла з дому, який знаходиться в місті Запоріжжя, в Олександрівському районі. По сьогоднішній день вона не повернулася, і про її місцезнаходження все ще нічого невідомо.

Жінка худорлявої статури, у неї руде волосся. Одягнена була в кофту з біло-чорну смужку. З собою у зниклої ніж, а також у неї була діагностована шизофренія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Віти, прохання повідомити за номером телефону-775-09-24 Максим. Або 102. Координатор пошуку 050-577-3260 Олександр.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Харківщині безвісти зник чоловік. Про це розповіли у виданні "Depo Харків" посилаючись на інформацію від правоохоронців.

Повідомляється, що 10 серпня, в селі Берека Первомайського району зник Іващенко Ігор Юрійович 1955 року народження. Близько 14:00 чоловік вийшов з дому своєї матері і поїхав додому в місто Первомайськ, проте по нинішній час додому він так і не повернувся. Телефон чоловіка відключений, на зв'язок він не виходив.

Нагадаємо, що у Києві зник сіроокий хлопчина з доброю посмішкою. Як вдалося з'ясувати, то дитина 10 серпня пішла з дому і досі не повернулася.

Як повідомляв портал "Знай.иа", під Тернополем безслідно зник хлопець у бейсболці. 7 серпня молодий чоловік виїхав з Києва в Івано-Франківськ на таксі, але вийшов з машини недалеко від населеного пункту Зелене в Бучацькому районі. Після цього хлопця ніхто не бачив.

Також, "Знай.иа" писав, що у Запоріжжі другий тиждень шукають безвісти зниклого хлопця. Десять днів тому він вийшов з дому, але, так і не повернувся. Його мати вирішила взяти все в свої руки, і опублікувала в соціальні мережі публікації з його прикметами.