Стало відомо про те, що в Запоріжжі на пішохідному переході чоловік розбив вікно маршрутки рукою.

Таким чином, повідомляється, що водій обурив звичайного чоловіка тим, що не пропустив його на пішохідному переході.

Недовго думаючи, пішохід не знайшов нічого кращого, як розбити рукою вікно в маршрутці. До слова, руку він також трохи пошкодив.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сталося це все в Шевченківському районі по вулиці чарівній. Водій маршрутки під номером 42 був змушений повернути всім пасажирам гроші і вибачатися за незручності, які вони отримали.

Також, їм на місце були викликані співробітники правоохоронних органів. Поки що невідомо, які вони приймуть заходи. У поліції обіцяють трохи пізніше дати коментар стосовно даного інциденту.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпрі стався кричущий випадок, в якому конфлікт розгорівся між молодими чоловіком і жінкою, а також чоловіком з інвалідністю. Те, що відбувається потрапило на камеру очевидців і було опубліковано в Телеграм-каналі «х**вий Дніпро».

На відео видно, як молодий чоловік штовхає ногами вже лежачого на асфальті чоловіка. Поруч з ним валяються милиці, неподалік стоїть молода жінка. Камера оператора не записала звук і суть конфлікту залишилася загадкою. Однак у підписі до ролика йдеться, що нібито чоловік з інвалідність образив жінку, а її супутник почав її захищати. За інформацією Телеграм-каналу інцидент стався біля Дафі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Івано-Франківщині поліція розслідує загибель чоловіка.

Також Знай писав, що на Закарпатті невідомі напали на чоловіка з інвалідністю і побили його до смерті.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі водій маршрутки побив молодого хлопця з інвалідністю.