Стало відомо про те, що дешевий пасажирський потяг із Запоріжжя до Києва знову повернуть в розклад. Яка вартість квитка.

Таким чином, повідомляється, що Укрзалізниця вже з 19 серпня відновить курсування поїзда під номером 71/72 Запоріжжя-Київ-Запоріжжя.

Зробити це дозволила РЕГІОНАЛЬНА КОМІСІЯ з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поїзд відправиться із Запоріжжя 19 серпня, з Києва - 20 серпня і курсуватиме через день, повідомляє прес-служба перевізника. Квитки найближчим часом можна буде придбати через офіційний сайт компанії і в залізничних касах.

Варто відзначити, що Доріс, цей поїзд ходив щодня. Їм користувалися найчастіше ті, хто віддає перевагу «бюджетний» варіант подорожей.

Із Запоріжжя цей склад відправляється по непарних числах о 19:47 і прибуває до столиці о 7: 04. З Києва поїзд відправляється по парних о 20:20, Прибуття в обласний центр - 07: 49.

Вартість проїзду в купе приблизно 336 грн., в плацкарті - 160 грн. Варто відзначити, що у вагонах відсутній кондиціонер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Укрзалізниця почала продавати всі місця в поїздах, що прямують до Києва.

Як повідомляв портал Знай.иа, Укрзалізниця вляпалася в скандал з психом, який скалічив дівчину в поїзді

Також Знай.иа писав, Укрзалізниця вразила шаленими зарплатами