Стало відомо про аварію, яка сталася в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Автомобілі зіткнулися.

Таким чином, повідомляється, що автомобіль перекинувся на дах. Аварія сталася вранці вівторок, 18 серпня.

Подробиці ДТП на вулиці Виробничій

Сьогодні вранці патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Виробничої. Прибувши на місце, інспектори встановили, що водій, керуючи транспортним засобом Chery Amulet, не надав перевагу у русі водію Volkswagen Caddy, та здійснив з ним зіткнення. В результаті ДТП автомобіль Volkswagen Caddy перекинувся. Внаслідок автопригоди водій автівки Volkswagen отримав незначні ушкодження. На керманича Chery патрульні склали протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Водії! Ігнорування правил дорожнього руху є неприпустимим! Будьте уважні за кермом! Пам'ятайте, що ДТП – це одна мить, з наслідками якої можна боротися все життя! Тому закликаємо усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР. Бережіть себе та своїх близьких! #ПорядокЦеТи #zaporizhiapolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #zappolice

Geplaatst door Патрульна поліція Запорізької області op Dinsdag 18 augustus 2020

Водій транспортного засобу Сһеггу Amulet не поступився дорогою Volkswagen Caddy. Авто зіткнулися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Водій Caddy отримав численні травми, а саме закрита черепно-мозкова та травма руки.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції, водій автомобіля Сһеггу Аmulet не пропустив автомобіль Volkswagen Сaddy. В результаті цього машини зіткнулися, а удар був настільки сильний, Що один з них перекинувся і приземлився на дах.

На винуватця аварії співробітники правоохоронних органів склали адміністративний протокол за скоєння ДТП.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 16 серпня на трасі сталася аварія на автодорозі М-09 "Тернопіль - Львів - Рава-Руська". В результаті зіткнення автомобілів травмувалися три людини. Про подробиці надзвичайної події розповіли в поліції.

Автомобілі зіткнулися під час маневру по обгону, який здійснював один з автомобілів. У поліції також розповіли, що травмованих людей доставили в найближчі лікарні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Дніпром сталася ДТП. Автомобіль Renault CLIO врізався в стовп. В аварії постраждали діти, які перебували в автомобілі і дорослі. Всіх їх відправили в місцеву лікарню.

Також Знай писав, що в Києві автомобіль став жертвою неадекватних. На нього вилили кислоту. Власник залишив машину на Мінському проспекті між житловими будинками. У ніч з суботи на неділю машину понівечили невідомі. Власник тепер шукає, хто міг бачити подію або ж відео з камер відеоспостереження.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові засікли бабусю, яка бореться з " великим братом". Вона розбиває камери відеоспостереження в під'їзді будинку молотком.