Стало відомо про те, що в Бердянську відпочиваючі отруїлися креветками. Групове отруєння на Азовському морі.

Таким чином, повідомляється, що відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Галофільоз виникає в результаті вживання в їжі сирих або недостатньо термічно оброблених продуктів. У зв'язку з цим і виходить харчове отруєння.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що поліція поліція проводить перевірку за фактом отруєння щурячою отрутою чотирьох дітей у селі Липці Харківської області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Як повідомили правоохоронці, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Липецького відділення поліції у вівторок, о 15:15.

"При виїзді на місце поліцейські з'ясували, що діти гралися вдома, знайшли банку з щурячою отрутою, яку вирішили з'їсти", - повідомили в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем Каструля з окропом відправила в реанімацію 4 - річного малюка - " зварив себе живцем"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Запоріжжі жінка ковтнула небезпечний "хімікат" і вирушила на той світ-лікарі розвели руками

Також " Знай.ІА " писав, що На Буковині небезпечні ласощі поклали під крапельниці вагітну жінку з дітьми