Стало відомо про те, що на курорті під Запоріжжям був помічений дельфін, який розвинувся прямо біля берега.

Таким чином, повідомляється що на косі Пересип в Кирилівці відпочиваючими був помічений Дельфін. Він плавав всього в декількох метрах від берега. Примітно, що морського жителя абсолютно ніяк не бентежили люди, які плавали неподалік.

Дельфін плавав уздовж берегової лінії, ймовірно, полюючи за зграйкою риб. Одна з відпочиваючих встигла відобразити його заплив і поділилася відео з Актуально.

Варто відзначити, що побачити дельфінів в акваторії Азовського моря можна досить часто, але, ось так близько немає. Вони вважають за краще не підбиратися так близько до людей.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в популярному курортному селищі Залізний Порт помітили дельфіна, який грав з туристами. У своїй рідній стихії Дельфін показав, які викрутаси вміє робити і без щоденних тренувань, як дельфіни з дельфінаріїв.

Дельфін підплив до відпочиваючих, які на човні попливли у відкрите море подалі від берега.

На відео видно, що він з радістю показав справжнє шоу для людей, плавав під водою, стрибав з неї і показував цікаві трюки. Відпочиваючі схвальними вигуками зустріли дельфіна.

Нагадавши, в артефакті з біблійного святилища, яке розташоване недалеко від Єрусалиму, археологи знайшли коноплю.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Італії археологи відкопали в місцевих виноградниках вкрай рідкісну римську мозаїку.

Також портал Знай.иа писав, що археологи в провінції Хенань в місті Саньменься виявили в гробниці бронзовий глечик 2000-річної давності.