Стало відомо про те, що колишнього голову ГУНП Запорізької області, Олега Золотоношу звільнили з органів МВС.

Таким чином, повідомляється, що більше місяця тому, чоловік сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Через підозрілу манеру водіння він був затриманий співробітниками правоохоронних органів.

Потім, в кабінеті де Олега Золотоношу оформляли, один із співробітників поліції почав знімати те, що відбувається на камеру.

Ролик потрапив в мережу, і користувачі впізнали в чоловікові колишнього главу ГУНП Запорізької області.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук.

"Знайомтеся! Це колишній керівник Національної поліції в Запорізькій області, і екс перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) до січня 2017 - полковник Олег Золотоноша», - написав Мосійчук.

Олег Золотоноша очолював Генеральне управління Національної поліції в Запорізькій області з січня 2017 по травень 2018 року.