У Запоріжжі наприкінці серпня прийшла весна. У місті знайшли бузок, який переплутав пори року і зацвів. Ароматні грона квітів ніжного кольору вже прикрасили рослину зверху до низу.

Місцеві жителі сфотографували кущ, який вирішив, що зараз весна і розпустився і показали його всій країні. Про аномалії повідомляє видання zp-inform.

Цвітіння бузку вдруге за рік можна пояснити змінами клімату в Україні, а також походженням самої рослини. Бузок в Європу була завезена з Персії, де вона цвіте два рази на рік-навесні і влітку.

У кліматичних умовах України таке буває рідко, але спекотна погода влітку могла створити умови для другого цвітіння рослини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, Знай передавав, що на Тернопільщині вимахав лук розміром з голову людини. Величезні цибулини показали в мережі. фото викликали ажіотаж і стали приводом для бурхливого обговорення. Коментатори розповіли, що це можуть бути особливі сорти цибулі, які здатні виростати такими великими. Також в коментарях почали жартувати, що такої цибулини може вистачити на тиждень.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області на курорті Азовського моря погода здивувала відпочиваючих. Гроза влаштувала світлове шоу прямо в морі. Блискавки з'єднували небо і водну гладь протягом усього буйства грози. Крім яскравих блискавок злива затопила прибережні селища.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області природа показала, що казка про 12 місяців може стати бувальщиною. Так в середині літа там випав сніг. Пізніше виявилося, що це був не сніг, а дрібний град, який вкрив всю землю щільним білим шаром.