Стало відомо про те, що колектори почали тероризувати боржника, ганьбивши його на все Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що колектори швидкозаймів в місті Мелітополь вже неодноразово ставали антигероями. І, незважаючи на це, вони продовжують катувати боржників донині. Одного з них вони вже почали «прославляти» на все місто.

"Шановні колеги, мені нічим оплатити борги в банках. Допоможіть, хто чим може " - такі оголошення з фотографією і даними боржника з'явилися в районі вулиці Героїв України.

Ними почали обклеювати навіть дерева. Поки що невідомо, як саме відреагував на такі дії колекторів сам клієнт. Однак, це точно має стати уроком для інших. Не потрібно зв'язуватися з компаніями, які роздають гроші направо і наліво всім навколо, тому що потім від них буде не так легко звільнитися, а відсотки там величезні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кожен може зіткнутися з психологічним тиском через чужого кредиту. Мешканка Мелітополя Олена поділилася своєю історією, щоб уберегти інших від такої ситуації.

Читайте Знай в Google News!

Жінці дзвонили колектори і погрожували розправою, якщо вона не виплатить кредит знайомого. Тільки Олену цей знайомий не питав, чи можна залишати кредиторам її мобільний номер.

Людина припинила виплати по кредиту, і почалися дзвінки з вимогами погасити борг за нього. Жінку турбували по кілька разів на день і залякували: мовляв, квартиру відсудимо, а потім і взагалі погрози фізичної розправи. Часто колектори телефонують з різних номерів.

Нагадавши, у НБУ придумали нові податки і штрафи для українців: повний список змін.

Як повідомляв портал Знай.иа, українців змусять "скинутися" по 4 тисячі до Пенсійного фонду: за що доведеться платити.

Також портал Знай.иа писав, що тепер українські банки повинні приймати різані і порвані банкноти.