Стало відомо про те, яке вино продають на курортах українцям. Натурального там немає і в помині.

Таким чином, повідомляється, що співробітниками правоохоронних органів були "накриті" місцеві винороби з Мелітополя і Кирилові, що в Запорізькій області.

Вони знайшли 1800 літрів фальсифікату в пляшці з красиво написаними назвами. Все, як люблять туристи.

Вся ця партія повинна була незабаром поїхати на курорти Азовського моря на різні точки. Отруїтися міг кожен цим "напоєм", так як від вина тут одна назва

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що це не одиничний випадок, а таких точок на різних курортах дуже багато. Тому, варто бути акуратніше при виборі вина.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі в кінці серпня прийшла весна. У місті знайшли бузок, який переплутав пори року і зацвів. Ароматні грона квітів ніжного кольору вже прикрасили рослину зверху до низу.

Місцеві жителі сфотографували кущ, який вирішив, що зараз весна і розпустився і показали його всій країні. Про аномалії повідомляє видання zp-inform.

Нагадавши, Знай передавав, що на Тернопільщині вимахав лук розміром з голову людини. Величезні цибулини показали в мережі. фото викликали ажіотаж і стали приводом для бурхливого обговорення. Коментатори розповіли, що це можуть бути особливі сорти цибулі, які здатні виростати такими великими. Також в коментарях почали жартувати, що такої цибулини може вистачити на тиждень.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області на курорті Азовського моря погода здивувала відпочиваючих. Гроза влаштувала світлове шоу прямо в морі. Блискавки з'єднували небо і водну гладь протягом усього буйства грози. Крім яскравих блискавок злива затопила прибережні селища.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області природа показала, що казка про 12 місяців може стати бувальщиною. Так в середині літа там випав сніг. Пізніше виявилося, що це був не сніг, а дрібний град, який вкрив всю землю щільним білим шаром.