Стало відомо про те, що на запорізькому курорті відпочиваючі виявили на березі моря досить дивний будинок.

Таким чином, повідомляється, що фотографії звідти вони опублікували в соціальних мережах. Так ось, знаходиться він в курортній Кирилівці, що в Запорізькій області на косі Пересип. Там стоїть досить дивний будинок.

Під час прогулянки по узбережжю, вони знайшли стару двоповерхову будівлю. По всьому периметру були розвішені таблички, які попереджають про небезпеку.

Поки що невідомо, коли і з якою метою будинок був побудований, але, точно, що він не витримав сили стихії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Через те, що його постійно обмивали хвилі, він перетворився на купу уламків. Однак, не можна не визнати того факту, що виглядає це досить ефектно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові символ міста залишився без морди – статуя Лева позбулася половини морди через неакуратність. Про такий інцидент повідомили львів'яни в соцмережах. Вони виклали фото пошкодженої скульптури.

Зокрема, жителі міста розповіли, що ця статуя тварини пережила дві війни і збереглася в первозданному вигляді, але комунальники сучасного Львова виявилися сильнішими.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові городяни об'єдналися в боротьбі проти забудовника, який хотів на догоду своєму бізнесу зруйнувати дитячий майданчик. Забудовник хотів прокласти дорогу до будівництва через двір житлового будинку - клумби і дитячий майданчик. Також нове будівництво було оформлено, як реконструкція і вже розпочато роботи на об'єкти. Жителі найближчих будинків вийшли і відстояли свій двір від руйнування.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі мешканці однієї з осіб міста вийшли на акцію протесту. Вони поскаржилася на зруйнований асфальт і відсутність каналізації. Як з'ясувалося, асфальт руйнують вантажівки, які постійно їздять на будівництво житлового комплексу, а каналізацію влада обіцяє прокласти і не виконує обіцянки.

Нещодавно Знай передавав, що кияни поскаржилися на комунальників, які на Троєщині розрили труби і не поспішають наводити порядок на місцях, де проводили ремонт. кинуті ділянки є джерелом бруду.