Стало відомо про те, що запоріжцям пропонують відмовитися від квітів 1 вересня. У чому причина.

Таким чином, повідомляється, що запорожцям запропонували купити сертифікати, а на всі виручені гроші закупити Медичне обладнання в лікарні.

запорожцям пропонують відмовитися від квітів на 1 вересня, фото: скріншот з відео

Школярам та їхнім батькам пропонують допомогти дітям, які лежать у реанімації Обласної дитячої лікарні. Для цього Благодійний фонд" Щаслива дитина " запропонував купити у них сертифікат, який можна почепити в класі, а також опубліклвать на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

На виручені гроші хочуть закупити дихальні контури і катетери для самих маленьких пацієнтів лікарні. Вартість такого рятувального комплекту для однієї дитини в реанімації обійдеться в близько 3 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Наприкінці акції засновники благодійного фонду обіцяють розповісти, скільки всього дітей було забезпечено необхідними матеріалами. Залишилося дочекатися звіту.

Для того, щоб стати учасником цієї благодійної акції потрібно перейти за посиланням, і там заповнити всі обядательные поля. Обов'язково потрібно вказати адресу своєї електронної пошти, адресу проживання, а також номер телефону. Після цього організатори повинні будуть з вами зв'язатися, щоб пояснити подальші дії.

Новий навчальний рік у 2020 році в Україні розпочнеться вже зовсім скоро, але як працюватимуть школи під час карантину, точно нікому невідомо. Рекомендації з МОН та МОЗ є, однак чи зможуть усі школи їх виконати?

Хоча прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, запевнив, що з 1 вересня карантин для навчальних закладів закінчується, і всі школи відкриють, батьки поки точно в цьому не впевнені. Вони щоранку переглядають новини, щоб дізнатися статистику по COVID-19, і переконатися, що їх Регіон не потрапить в "червону" зону поширення епідемії і їх діти все-таки підуть в школу. Так як навчальні заклади вже давно закрили, батьки дуже втомилися від вимушеного перебування вдома з дітьми, і хочуть якомога швидше вийти на роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах: "Неможливо зберегти здоров'я"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівських школярів посадять за парти у дві зміни-що зміниться з 1 вересня

Також «Знай.иа " писав, що Навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять в Кабміні