У Запорізькій області, в населеному пункті Василівка, правоохоронці виявили на вокзалі трирічного малюка, який прогулювався без батьків. Про це розповіли в місцевій поліції охорони.

Про те, що маленька дитина гуляє по вокзалу без дорослих, поліції повідомили свідки. Прибувши за викликом, поліцейські виявили малюка, якого до себе в кабінет забрав черговий по вокзалу. Дитина не могла розповісти, ні як її звуть, ні де вона живе.

Фото: поліція охорони
Фото: поліція охорони

Місцеві жителі розповіли поліції, що хлопчик живе з батьками неподалік, біля вокзалу. Відшукавши батьків, правоохоронці повідомили їм про виявлення їхнього сина. Батьки розповіли, що малюк грав у дворі, а потім кудись зник. При цьому пропажі сина вони навіть не помітили.

Поліцейські провели з горе-батьками профілактичну бесіду, пояснивши, що стежити за дітьми – прямий батьківський обов'язок. Тим більше, що на залізничному вокзалі дитині загрожувало чимало небезпек.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Батькам виписали відповідний адміністративний штраф за ч.1 ст. 184 Кодексу України Про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що на Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з " Жигулями"

Також портал "Знай.ua" писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Також " Знай.ua " писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок.

Крім того, додамо, що в Івано-Франківській області зникла 12-річна дитина. Поїхав кататися на велосипеді і безслідно зник.