Стало відомо про те, який порядок на дитячі майданчиках в місті Запоріжжя. Місцеві вже втомилися терпіти це свавілля.

Таким чином, повідомляється, що на дитячих майданчиках в Запоріжжі не тільки рідко прибирають, але, і постійно смітять.

Вдень там грають діти, а ось вночі, туди приходять дорослі і молодь. Там вони собі дозволяють розпивати алкогольні напої.

Звичайно ж, що після гарного проведення часу, про прибирання ніхто навіть не замислюється, і залишають все як є. Нікому до цього немає діла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Даний двір знаходиться по вулиці Аваліані, 5. Але, проблема в тому, що це далеко не одиничний випадок.

Нагадаємо, що подібний випадок стався не так давно в місті Дніпро. На одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку. Відповідний пост опублікувала Вікторія Мурочка у Facebook-спільноті "ж / м Тополя-1».

Читайте Знай в Google News!

Як написала місцева мешканка, таке собі сміттєзвалище утворилося у дворі будинків №13, 14 і 15 на Тополі-1. На території дитячого майданчика можна побачити купи сміття і поламані лавочки, а в кущах поруч оселився бездомний, який справляє нужду і займається там же онанізмом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі співробітники комунальних служб усунули стихійне звалище, яке знаходилося в одному зі спальних районів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників.