Стало відомо про те, що в Херсонській області мати загинула на очах у власних дітей. Не змогли врятувати.

Таким чином, повідомляється, що поруч з курортним селищному Генгорка, що на Арбатській стрілці, в Азовському морі потонула вагітна жінка.

Діти зуміли витягнути її з воли, але, було занадто пізно.

у Херсонській області вагітна жінка потонула на очах у дітей, фото: скріншот з відео

Трапилася трагедія в Херсонській області. 31-річна жінка пішла купатися в шторм, що і стало причиною загибелі. Вона почала захлинатися водою і потонула. При всьому цьому, вона була в положенні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З моря жінку витягли діти жінки. Вона загинула прямо у них на очах.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Харківській області потонув чоловік. Про це розповіли в прес-службі ДСНС Харківської області.

Повідомляється, що 11 серпня на службу "101" надійшло повідомлення про те, що в річці Сіверський Донець, яка протікає поблизу села Донець Балаклійського району Харківської області потонув 37-річний місцевий житель. Тіло чоловіка виявили у воді, наступного дня, не далеко від ймовірного місця події.

Читайте Знай в Google News!

На місце виклику вирушили співробітники Андріївської місцевої пожежної команди. Використовуючи моторний човен вони витягли тіло загиблого з водойми і передали в руки правоохоронців.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища в Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Закарпатті під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі м.Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилося самопочуття у киянина внаслідок чого він загинув.

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині у Яворівському районі у місцевій водоймі потонув хлопчик. Тіло дитини без ознак насильницької смерті витягли на поверхню співробітники Львівської центральної рятувально-водолазної служби.