Стало відомо про те, що банда із Запоріжжя грабувала храми в Кіровограді. Поліція їх затримала.

Таким чином, повідомляється, що жителі Запорізької області були спіймані на «гарячому». Їм від 17 до 41 року, і їх підозрюють у крадіжках з церковних споруд, які розташовуються в Кіровоградській області.

Тепер, їм загрожує термін позбавлення волі на шість років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В Національній поліції повідомляти, що автомобіль, на якому пересувалася банда з трьох осіб, був затриманий у Кропивницькому. Тієї ж ночі, особи проникли незаконним шляхом до приміщення місцевого храму, та заволоділи матеріальними цінностями релігійної громади.

В результаті проведених обшуків в осіб були вилучені всі речові докази, які доводять на їх причетність до скоєння кримінальних злочинів і зброю.

Громадяни затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом крадіжок відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокати можуть пред'явити позови за незаконне переслідування підозрюваних у справі " Роттердам+"

Як повідомляв " Знай.ІА", водіям знову доведеться несолодко, Мінінфраструктури ввело ще й патенти.

Знай.ІА писав, прокурор Мамедов отримав по заслугах від українців, у центрі Києва протест- " покриває вбивць"