Стало відомо, що в Пологах, що в Запорізькій області, сім'я виявила у дворі отруйного павука.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій області подружжя проводило останні дні літа на своєму дворі, як раптом, вони помітили земляного тарантула.

У неділю, 30 серпня, чоловік після виявлення отруйного павука, відразу ж посадив його в банку.

У дворі постійно грає його дочка, а павук може її вкусити. Невідомо, як організм дитини на таке може відреагувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка розповідає, що була дуже здивована, що Данн вид павука побачила біля низ будинку. Випускати його поки що вони не збираються.

Також, вона закликала всіх місцевих жителів бути більш пильними, так як він може бути далеко не один на території.

Нагадаємо, що всі види тарантулів є отруйними. Отрута полягає в залозах, що знаходяться в головогруди і відкриваються на верхівці щупалець-жвал, якими павук проколюють шкіру своєї здобичі, щоб потім її висмоктати. На людину тарантули самостійно не нападають, але якщо їх дражнити, то особливо самки, що носять яйцевий кокон або мають на собі молодих павучків, підстрибують і можуть вкусити людину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі жителі одного з житлових масивів помітили унікальне явище-гало.

Як повідомляв портал Знай.иа, у середу, 26 серпня, уряд України в ході засідання вжив низку обмежувальних карантинних заходів, які також торкнуться і Дніпропетровської області.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі вже наступного місяця планують відкрити планетарій, який закривався на тотальну реконструкцію.