Стало відомо про те, що в Запоріжжі водій маршрутки відмовився везти дитину, якій не вистачило дві гривні на проїзд. Резонансна історія.

Таким чином, повідомляється, що мати хлопчика обіцяла винести відсутні гроші на зупинку., але, це не спрацювало.

Хлопчикові довелося йти додому пішки. Світлана Путіліна не витримала, і вирішила написати про історію, яка трапилася з її дитиною, на своїх сторінках в соціальних мережах.

Жінок розповідає, що відправила сина в аптеку, яка знаходиться досить далеко від дому. Йому дали грошей на ліки і на проїзд. У підсумку, в аптеці він витратив практично все, і на проїзд у нього залишилося близько чотирьох гривень, а потрібно шість.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мати сказала синові, щоб попросив водія почекати, і гроші винесуть на зупинку, але, той відповів, щоб дитина йшла пішки.

Дорога хоч і не довга, але, небезпечна. Для пішоходів тротуарів практично немає, а машини їздять на величезній швидкості. Все могло легко закінчитися трагедією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома ню-модель з Дніпра провела "інспекцію" однієї з дніпровських електричок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі скоро вийдуть на маршрути 12 нових автобусів зі Скандинавії.