Стало відомо про те, що у школяра в Запоріжжі діагностували коронавірус. Тепер весь клас знову пішов на канікули.

Таким чином, повідомляється, то навчальний процес не встиг розпочатися для одного з класів у Запоріжжі. У одного з учнів школи номер 4 був діагностований коронавірус.

Про це пише прес-служба Бердянської міської ради.

у школяра в Запоріжжі виявили коронавірус, фото: скріншот з відео

У навчальному закладі на даний момент проводять протиепідемічні заходи, які повинні будуть запобігти поширенню коронавірусу. Також, намагаються визначити особи, які спілкувалися з дитиною останнім часом.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

У класі, де навчався школяр, буде зупинено навчальний процес як мінімум до 17 вересня. Весь цей час проводитимуть уроки в онлайн-режимі.

Нагадаємо, що станом на 2 вересня, в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 125 798 випадків зараження. За добу зафіксували 2 495 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 58 817 пацієнтів. За останню добу видужало 1015 осіб, 51 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.