У Мелітополі водій одного з приватних підприємств міста примудрився розлити бетон на проїжджу частину вулиці Гетьмана Сагайдачного.

Інспектори відділу з благоустрою та екології встановили особу порушника за допомогою камер відеоспостереження, пише РІА Мелітополь.

Як повідомив начальник відділу Олексій Громико, то вже сьогодні було складено протокол на директора підприємства за порушення Правил благоустрою Мелітополя, а саме - за псування елементів благоустрою.

Зі штрафом визначиться адмінкомісія-до 1700 грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До слова, в процесі складання протоколу директор ПП зазначив, що не знав про існування в Мелітополі спеціального відділу, який стежить за дотриманням правил благоустрою і підкреслив, що роботу в цьому напрямку підтримує.

Камери відеоспостереження встановлені у всіх районах міста. Сподіваємося, що цей випадок стане ефективним попередженням для всіх жителів.

Прибирати бетон з проїжджої частини з ранку прийшли співробітники КП Чистота.

За наявною інформацією, бетономішалка працює на території однієї з церков міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка застрелила чоловіка під час сварки і забетонувала тіло- " поїхав з дому і пропав"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Тернопільщині горе-електрики зганьбилися на все село-ні світла, ні стовпа

Також «Знай.иа " писав, що Комунальники Кличка зганьбилися криворуким ремонтом, в мережі регочуть: "камінням і палицями"