Стало відомо про те, що в Запоріжжі настав новий етап боротьби з незаконними наливайками і «закладками». У мерії і поліції з'явиться загальний чат.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі представники влади проїли зустріч з головами ОСББ та керівництвом поліції. Зробили вони це для того, щоб обговорити нові кроки в боротьбі з «наливайками» і поширенням наркотичних речовин. Про це повідомила прес-служба ГУНП Запорізької області.

Генерал поліції Микола Лушпієнко заявив про те, що співробітники правоохоронних органів завжди відкриті до будь-якого діалогу.

"Я хочу почути людей на місцях їх проблеми. Поліція налаштована на співпрацю для забезпечення правопорядку на території Запорізького регіону і запевняю, що практика відкритості знайде продовження в наших систематичних зустрічах» - повідомляє він.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Потім виступили голови ОСББ з різних районів Запоріжжя. Скарги громадян в основному на те, що деякі магазини продовжують продавати алкогольні напої цілодобово, а у дворах, де грають діти, розсипані закладки.

Основним недоліком керівники зазначили, що відсутня належна комунікація між представниками влади та поліцейськими.

Крім цього, Володимир Волобуєв зазначив, що мерією Запоріжжя спільно з Дніпровським відділом поліції та управлінням кіберполіції буде створено чат для наповнення інформацією щодо закладок і торгівлі наркотиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними" наркотиками-потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Запоріжжі накрили смердюче лігво наркоманів-шприци і димедрол по всій школі

Також " Знай.ІА " писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на " Lexus"