Стало відомо про інцидент, який стався на Бердянській косі в Запорізькій області. Дві жінки порізали один одного ножем.

Таким чином, повідомляється, що загрози для життя не було. Поліція розповіла, що стався даний інцидент на території одного з готелів, який розташований на Бердянській косі.

Дві туристки відпочивали ввечері, і трохи випив Валі. Раптом, в один момент між ними виник конфлікт. Після того, як всі слова були сказані, для того щоб визначити хто правий або винен, вони пустили в хід ножі.

У підсумку, у обох колото-різані рани. На щастя, загрози для життя немає, і з ними все буде добре.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів будуть розбиратися з цією справою, а поки що більше ніякої інформації надано не було.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Хмельницькому 42-річна жінка вдарила ножем свого 19-річного товариша по чарці. Інцидент стався 8 серпня в будинку по вулиці Трембовецькій. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці розповіли, що між жінкою і молодою людиною виник конфлікт в ході спільного розпивання спиртних напоїв. Жінка схопила зі столу ніж і вдарила в груди свого товариша по чарці. Молодий чоловік отримав проникаюче поранення грудної клітини.

Варто нагадати, що у Львові співробітник кур'єрської компанії Glovo напав на дівчат. Однак компанія зреклася цього інциденту.

Також Знай повідомляв, що на Хмельниччині чоловіки побилися, а потім один з них напав на іншого з сокирою. Причиною стала жінка.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі завершився суд над чоловіком, який накинувся на завідуючу дитсадка з ножем.