Стало відомо про те, що в Запоріжжі після коронавірусу, від наслідків померла співробітниця театру молоді. Тепер він закритий.

Таким чином, повідомляється, що Запорізький театр молоді зробив заяву про те, що йде на карантин. Поки що було скасовано п'ять вистав.

Все це через те, що в лікарні від ускладнень коронавірусу померла співробітниця. Про це повідомили в прес-службі театру.

Пішла з життя наша колега, начальник костюмерного цеху Галина Костянтинівна Гончарова. Чуйна, уважна, щира, позитивна і...

Geplaatst door Виктория Шкляренко op Maandag 7 september 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щоб убезпечити і глядачів і співробітників театру, було прийнято рішення закрити його поки що на карантин. Всі вистави були перенесені на жовтень. При цьому, куплені квитки залишаються дійсними.

У попередньому повідомленні, від 7 серпня, колектив театру висловив співчуття рідним і близьким покійної начальниці костюмерного цеху Галини Гончарової. Жінці діагностували коронавірус вже в лікарні. У якийсь момент Галині стало краще, але потім у неї відірвався тромб, і жінка померла.

До слова, в Україні з кожним днем погіршується ситуація з коронавірусом, і загальна кількість заражених вже 143 030, а за останню добу зареєстрували 2551 випадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарні Тернополя переповнені, хворих коронавірусом везуть десятками

Як повідомляв портал "Знай.иа", соратник Кличка і депутат Київради Буділов підчепив коронавірус

Також, "Знай.иа" писав, що на Буковині хворий коронавірусом школяр змусив "прогулювати" уроки весь клас